

|
GRILLUJ ZDROWO - Grill bezdymny z PŁYTĄ - BEZPIECZNY dla zdrowia
Wysokość robocza rozłożonego grilla to 83 [cm]. Grill składany przewoźny
Płyta do grillowania sprawia, że tłuszcz nie wykapuje na grzałki i tym samym nie dochodzi do powstawania szkodliwych substancji lotnych - ZDROWY GRILL
Grill elektryczny czyli smażona kiełbasa przez cały rok
Grill elektryczny daje mnóstwo możliwości. Nie trzeba wyjeżdżać za miasto i jechać do sklepu po węgiel i rozpałkę. Można go postawić na balkonie, tarasie czy w ogrodzie – wszystko zależy od nas i naszego nastroju.
Największą zaletą grilla elektrycznego jest fakt, że grillowanie odbywa się bez ognia i dymu (w tym konkretnym modelu). Możemy korzystać z urządzenia przez cały rok. Koniec z narzekającymi sąsiadami – nie ma dymu, nie ma problemów.
Grill elektryczny nie wytwarza praktycznie dymu, dodatkowo w tym modelu tłuszcz nie spływa na grzałki dzięki temu nie wytwarzane są żadne szkodliwe substancje. Grill może być używany nie tylko na świeżym powietrzu, ale także na balkonach lub w pomieszczeniach.
Urządzenie umożliwia szybkie przygotowanie aromatycznych kiełbasek i mięs z grilla.
Dzięki niemu uzyskasz idealnie wypieczone potrawy – ułatwia to regulacja temperatury, której dokonuje się za pomocą poręcznego pokrętła.
Elektryczny grill z pokrywką i półką może być używany na tarasie, balkonie, w ogrodzie i na stole kuchennym. Grill działa prawie całkowicie bez dymu, dlatego może być wykorzystany jak grill stołowy. Wystarczy wyjąć go ze stojaka, odczepić pokrywę i położyć go na stole kuchennym.
Grill elektryczny marki Suntec Germany potrzebuje jedynie około 3 minut aby uzyskać temperaturę gotową do grillowania.
Nieprzywierająca płyta grilla wykonana jest z grubego masywnego aluminium z powłoką antyadhezyjną, ponieważ ten materiał cechuje się najlepszym przewodnictwem cieplnym, dzięki czemu wszystkie potrawy będą równomiernie wypieczone, a grill szybko osiąga zadaną temperaturę.
Temperaturę można regulować za pomocą pokrętła, a tym samym można ją dostosować do poszczególnych potraw, które mają być grillowane lub tylko mają utrzymać ciepło. Zintegrowany termostat zapewnia utrzymanie żądanej temperatury.
Czerwony wskaźnik gaśnie po osiągnięciu ustawionej temperatury. Lampa włączy się, gdy temperatura spadnie poniżej ustawionej temperatury i piec ponownie się nagrzeje.